RETOURNEREN – MAT Accessoires
TIJDELIJK GRATIS VERZENDING

RETOURNEREN

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen jouw bestelling retour sturen. Stuur ons een mail naar info@mataccessoires.nl met bestelnummer. We zullen de retour vervolgens verwerken.

Vergeet bij het retourneren niet het retourformulier in het pakketje te stoppen. Hierin staat het ordernummer, je naam, de items die je retour stuurt en de reden van retour.

 

 

​ De retourvoorwaarden

· Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour te zijn binnengekomen.
· Het te retourneren artikel dient ongedragen te zijn.
· Het te retourneren artikelen bevat geen gebruikssporen of vlekken.
· Sieraden kunnen alleen worden geretourneerd indien de originele plastic verpakking nog intact is en ongedragen.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling. Als je de geretourneerde items weer terug wilt ontvangen dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Bewaar altijd een kopie van het retouretiket ter referentie, zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

​ Na ontvangst van een retourzending duurt het maximaal 10 werkdagen voordat een retourzending plus terugbetaling verwerkt is. Hierover ontvang je automatisch een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling. Bewaar altijd de Track & Trace van jouw retourzending. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk. Als het retourpakket naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, loopt het retourproces vertraging op.